29 Ianuarie 2019 publicat în Entertainment 8 share-uri

Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollyood. Fanii il iubesc nu doar pentru rorlurile sale memorabile, dar si pentru ca prin tot ceea ce face, Keanu demonstreaza un caracter de exceptie.

TOP CELE MAI BUNE FILME CU KEANU REEVES

Keeanu Reeves în Constantine (2005), regia Francis Lawrence

Detectivul cu puteri supra-naturale, John Constantine ajută o polițistă să demonstreze că sora ei nu s-a sinucis, ci că moartea ei ascunde mai multe mistere.

Filmul este o adaptare după o celebră serie de benzi desenate. Keanu Reeves este un Constantine foarte cool, un exorcist contemporan. Este un personaj foarte credibil, pe cât de uman, pe atât de fascinant prin înzestrarea sa cu puteri supra-naturale.

Keeanu Reeves în Speed (1994), regia Jan de Bont

Speed este un film de acțiune foarte apreciat de iubitorii genului. Keanu Reeves intră în rolul tradițional al eroului, rol care trebuie să recunoaștem, i se potrivește de minune. Cronicile pasionaților de filme de acțiune spun că este un film ce nu poate fi ratat!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Keeanu Reeves în The Lake House/ Casa de langa lac (2006), regia Alejandro Agresti

Cu The Lake House ne intoarcem in zona romantica. Acesta este unul dintre cele mai iubite filme de dragoste cu Keanu Reeves.

O poveste care ne demonstreaza inca o data ca dragostea este atemporala, dincolo de timp si spatiu. ”Un film mai mult decat reusit, chiar merita vazut.” – scrie o utilizatoare a site-ului Cinemagia.

Keeanu Reeves în John Wick (2014), regia Chad Stahelski, David Leitch  

Am anuntat in incipitul articolului al 3-lea capitol al seriei John Wick care a aparut in anul 2014. Filmul a fost foarte bine primit de fanii genului si are aprecieri foarte bune pe IMDB, nota 7,3, dar il recomnadm doar daca va plac mult scenele acrobatice cu batai si cu masini in explozie. Dupa cum arata criticile publicului pe Cine Magia, parerile sunt foarte impartite in legatura cu acest film.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Si in aceasta serie, Reeves s-a angrenat intr-un rol care i se potriveste de minune: John Wick este o poveste de răzbunare și pocăință care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internațional pentru cel mai bun cascador), scrie Cinemagia.

Foto homepage: Shutterstock/ Everett Collection


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri