Top 10 filme memorabile in care a jucat Keanu Reeves

12:01, 29 Ianuarie 2019 publicat în Entertainment4 share-uri

Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollyood. Fanii il iubesc nu doar pentru rorlurile sale memorabile, dar si pentru ca prin tot ceea ce face, Keanu demonstreaza un caracter de exceptie.

Conform IMDB, există anunțate mai multe producții în care îl vom avea ca protagonist pe Keanu Reeves în curând. Unul dintre acestea este John Wick: Chapter 3 – Parabellum, un film ce o are și pe Halle Berry în rol principal și care va intra în cinematografe din 17 mai 2019.

John Wick: Chapter 3, trailer oficial:

Citeste si:
Sfaturi pentru a evita un stil de viață monoton
Sfaturi pentru a evita un...

Până vom avea plăcerea de a-l revedea pe Reeves într-un rol de neuitat, vă propunem să revedem cele mai bune filme în care a jucat acesta:

TOP CELE MAI BUNE FILME CU KEANU REEVES

Keanu Reeves în Avocatul Diavolului (1997), regia Taylor Hackford

Keanu Reeves, Al Pacino, Charlize Theron – distribuția filmului este uluitoare.

Citeste si:
Grupul LEGO mizează pe nostalgie cu noul set LEGO® IDEAS Winnie...
Grupul LEGO mizează pe...

În acest film devenit deja un mare clasic, Reeves a jucat rolul lui Kevin Lomax, un avocat cu o predilecție în a apăra clienți nu foarte „curați”. Kevin primește invitația de a se alătura unei prestigioase firme de avocatură din New York, pentru a afla că John Milton (Al Pacino) este Satan însuși.

Keanu Reeves în Matrix (1999), regia Lana Wachowski și Lilly Wachowski

Filmul Matrix a reprezentat pentru mulți dintre noi, un moment de maturizare. Este șocul existențial al adolescenței și producția epică SF care ne-a făcut să ne punem cele mai multe întrebări cu privire la viață și societate. Mulți dintre noi îl asociem pe Reeves cu rolul lui Neo din Matrix.

Keanu Reeves în A walk in the Clouds/ Atât de aproape de cer (1995), regia Alfonso Arau

Keanu Reeves nu a rămas în memoria cinefililor doar prin intermediul rolurilor sale în filme SF sau de acțiune. Atât de aproape de cer este unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste ce l-au avut ca protagonist pe Reeves.

Întors din al doilea război mondial, un tânăr soldat (Keanu Reeves) descoperă că mai are prea puține în comun cu tot ce a lăsat în urma sa. Deziluzionat, pornește spre nord, călătorind și lucrând pe post de comis-voiajor.

În drumul său o întâlnește pe fiica (Aitană Sanchez-Gijon) proprietarului bogat al unei podgorii (Giancarlo Giannini). Aflată în drum spre casă, fata este îngrozită de cum va reacționa tatăl său tiranic când va afla că este însărcinată, dar necăsătorită.

Tânărul, galant, se oferă să o ajute, pozând pentru o noapte în soțul ei, fără să își dea seama că acest gest le va schimba viața amândurora - pentru totdeauna. (Via Cinemagia)

Keanu Reeves în A Scanner Darkly (2007), regia Richard Linklater

Richard Linklater este unul dintre cei mai non-conformiști regizori americani și trebuie să mărturisesc, în lista favoriților mei. În producțiile sale are propuneri îndrăznețe în materie de cinematografie ce au cucerit publicul din întreaga lume.

Pentru A Scanner Darkly l-a ales pe Keanu Reeves în rolul principal, pentru a ne purta într-o călătorie fascinantă a imaginației: într-un viitor nu prea îndepărtat, un polițist sub acoperire începe să își piardă identitatea din momentul în care intră în contact cu un drog nou, foarte periculos. A Scanner Darkly (Substanța) are la bază romanul de mare succes cu același nume, scris de Philip K. Dick.

Keanu Reeves în The Point Break / La limita extremă (1991), regia Kathryn Bigelow

Pe lista cinefililor înrăiți, acest film de acțiune cu Keanu Reeves și Patrick Swayze în rolurile principale, ocupă un loc aparte. Este considerat a fi un clasic al filmelor cu surferi. Sporturi extreme, spargeri de bănci, plaja și o poveste de dragoste minunată sunt ingredientele acestui film.

Citeste mai departe >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri