Hepatita A si B sunt maladii care pot fi prevenite foarte usor, dar care dau foarte mari necazuri atunci cand afecteaza oamenii. Asadar, informati-va si apoi mergeti la un centru medical specializat pentru un vaccin!

Coreus Publishing impreuna cu Dr. Adrian Streinu Cercel demareaza o campanie de educare si informare a publicului despre cum poate fi prevenita hepatita. Campania se numeste ‘’Spune nu hepatitei’’ si se va desfasura pe parcursul a trei luni: iulie, august si septembrie, timp in care publicul va avea ocazia sa intre pe site-ul: www.streinucercel.ro pentru a vota, posta intrebari si mesaje despre aceste tipuri de virusuri. Toate informatiile legate de acest subiect pot fi gasite si in cartea “Totul despre hepatite si virusurile hepatitice’’.

Vedete ca: Holograf, HI-Q, Mihai Bendeac, Vali Barbulescu sau Silviu Andrei de la Radio Zu s-au alaturat imediat campaniei, incercand prin mesajele lor sa atraga atentia asupra efectelor grave pe care poate le pot avea aceste virusuri asupra ta si a celor din jur.

Holograf- ‘’De ce sa nu te bucuri in siguranta de toate lucrurile care iti fac placere. Alege sa ramai in cea mai buna forma pentru tine si prietenii tai! Vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B!’’

HI-Q - ‘’E atat de simplu fii sanatos si plin de energie! Mergi si vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B !’’

Mihai Bendeac- ‘’Vaccineaza-te ca sa te poti bucura din plin de viata!’’

Silviu Andrei -Radio Zu- ‘’Sanatatea ta este cel mai important lucru din viata. Zambeste in fiecare zi. Fii puternic pentru tine si familia ta! Vaccineaza-te impotriva hepatiei A si B !’’

Vali Barbulescu- "Stiu ca de cele mai multe ori Romania este un "exemplu" de ignoranta si delasare. In multe domenii. Inclusiv in sanatate/medicina. Din pacate oamenii nu stiu sau nu inteleg faptul ca este mult mai usor sa previi decat sa vindeci. Hepatita A si B sunt maladii care pot fi prevenite foarte usor dar care dau foarte mari necazuri atunci cand afecteaza oamenii. Asadar, informati-va si apoi mergeti la un centru medical specializat pentru un vaccin ! Este un simplu gest ce va poate scuti de suferinta si va poate chiar salva viata ! "

Testimonialele vedetelor au menirea de a convinge cat mai multa lume sa se vaccineze impotriva hepatitei A si B, de a respecta normele de igena prin care se pot proteja de celelalte tipuri de virusuri hepatice si de asemenea de a isi face periodic setul de analize care le va arata daca sunt posibili purtatori ai acestora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri