Patrimoniul muzical romanesc este de nepretuit. Sunt melodii romanesti interpretate de mari artisti ale caror cuvinte merg dincolo de cuvinte si suprafata.

Avem cu ce... Avem cu ce ne lauda, avem cu ce ne incanta sufletul si avem suflet ca sa-i incantam si pe altii. Patrimoniul muzical romanesc este de nepretuit. Si orice valoare i-am da, nu ar fi decat una modesta. Sunt melodii romanesti interpretate de mari artisti ale caror cuvinte merg dincolo de cuvinte si suprafata. Nu este nevoie sa fac abuz de cuvinte si vocabular ca sa intelegeti despre ce vorbesc. Ascultati cateva dintre cele mai frumoase melodii romantice romanesti si o sa intelegeti la ce ma refer. Arhiva video de pe lumeaemica.ro e intesata de melodii romanesti, mai vechi sau mai noi, impartasind insa acelasi secret: sunt superbe si ne poarta dincolo de timp, rautate si probleme. Iubire, suferinta, fericire, veselie, tristete, romantism, profunzime, etc... aceste cantece nemuritoare au de toate. Suntem asa cum simtit. Haideti asadar sa ne delectam putin ascultand cateva din melodiile impartasite de prietenii nostri de pe lumeaemica.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Ioana Radu - Barca pe valuri:

Narcisa Suciu: Poate eu, poate tu

Compact: Cand ma gandesc la tine

Semnal M: La fereastra ta...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri