Escalada este un sport care cucereste din ce in ce mai mult pe pasionatii de miscare din Romania. Cluburile de escalada organizeaza evenimente dedicate si va incurajeaza sa participati la competitii. Astfel, in ultimul week-end din noiembrie, sunteti asteptati cu mic cu mare la Vertical Step Maraton!

Evenimentul din acest an va pastra neschimbat formatul editiei 2015, in ceea ce priveste regulamentul, deoarece s-a dovedit a fi cel mai eficient, dar si cel mai apreciat de catre participanti:

- 4 categorii de participanti : Open Fete, Open Baieti, Rookie Fete, Rookie Baieti
- 2 probe: escalada si bouldering, desfasurate in zile diferite,
In calificari, participantii vor fi impartiti in 2 serii, iar timpul alocat fiecarei serii va fi de 4 ore
- Finale pentru fiecare proba, doar pentru categoriile Open Fete si Open Baieti, desfasurate la finalul fiecarei zile.
- In clasamentul general (care va cumula rezultatele celor doua probe: escalada & bouldering), cel in baza caruia se vor acorda si premiile in bani, vor intra doar cei care participa la ambele probe.

Detalii decomplete si inscrieri pe: www.verticalstep.ro

Streaming live pe: www.eclimb.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient

Kit-ul de participare va include: tricoul evenimentului, fructe, batoane proteice.

Ca in fiecare an pregatim si cateva extensii ale peretilor de escalada: structura de boulder va fi marita, la fel si tronsonul de escalada din fundalul salii. Avem muuulte prize noi, iar supra-etajarea este finalizata, ceea ce inseamna mai mult spatiu si confort pentru participanti si spectatori. In plus, Catalin Iorga va astepta la cabinetul de masaj situat la etajul 2 al supra-etajarii, pentru a va relaxa musculatura.

Sambata seara, dupa finala de bouldering, vor fi decernate si Premiile pentru Greuceanu, proiectul pe care l-am demarat in acest an si prin care ne dorim sa sustinem si sa incurajam practicarea escaladei sportive de performanta.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri