12:03, 5 Martie 2009 publicat în Entertainment

Ce poate fi mai important decat sa ajuti oamenii, indiferent de varsta si statut, sa-si optimizeze resursele cognitive? Karl Albrecht, in "Inteligenta practica" ne ofera un important instrument pentru a realiza acest lucru.

"De-a lungul unei cariere de peste treizeci de ani, m-am simtit in mod repetat atras de acest domeniu de cercetare. I-am gasit aplicabilitatea in gandirea si planificarea strategica, management, inovatie, cultura organizationala si eficienta muncii in echipa, ca sa numesc doar cateva domenii.

Chiar si dupa atatia ani am ramas convins ca materia cenusie — software-ul uman — este potentialul cel mai putin exploatat in lumea de azi a afacerilor." (Karl Albrecht)

"Ce poate fi mai important decat sa ajuti oamenii, indiferent de varsta si statut, sa-si optimizeze resursele cognitive? Karl Albrecht ne ofera un important instrument pentru a realiza acest lucru." (Dr. Sidney J. Parnes, Creative Education Foundation)

Citeste si:
Inteligenta sufletului: De ce inima ta stie TOTUL?
Inteligenta sufletului: De ce...

"Karl Albrecht a reusit ceva exceptional integrand dimensiunile multiple ale inteligentei practice intr-un cadru de lucru logic si coerent. Aceasta carte este realmente una practica." (Daniel Pink)

Autor: Karl Albrecht
Colectia: Biblioterapia

Citeste si:
Viata... teoria si practica!
Viata...  teoria si practica!

Editura Curtea Veche


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri