12:03, 4 Martie 2009 publicat în Entertainment

Prima surpriza a lui Tudor Gheorghe se numeste Mahalaua Mon Amour si se va concretiza intr-un turneu in tara si intr-un spectacol la Bucuresti la Sala Palatului pe data de 8 aprilie, show ce va pune in valoarea creatiile lautarilor Anton Pan, Zavaidoc, Faramita Lambru, Romica Puceanu sau Dona Siminica printr-o interpretare originala, in acompaniamentul unui taraf de exceptie.

Turneul Taina cuvintelor, sustinut de Tudor Gheorghe pe parcursul ultimelor doua luni, si-a inchis cortina pe data de 23 februarie la Craiova, dupa un numar de 19 spectacole in toata tara. Dupa fiecare concert, publicul a plecat cu sufletul si cugetul aplecat mai mult decat oricand catre literatura romana, caci maestrul le-a tinut o lectie de limba romana de toata frumusetea.

Tudor Gheorghe pare a nu se opri insa niciodata din crearea remarcabilelor spectacole ce vin in intampinarea gurmanzilor de cultura romaneasca, caci, cu toate ca maestrul se afla in turneul mentionat, el si-a gasit timp (si ne referim aici la nopti pierdute) sa pregateasca si sa puna la punct alte doua surprize care vor smulge fara indoiala exclamatii de admiratie.

Prima se numeste Mahalaua Mon Amour si se va concretiza intr-un turneu in tara si intr-un spectacol la Bucuresti la Sala Palatului pe data de 8 aprilie, show ce va pune in valoarea creatiile lautarilor Anton Pan, Zavaidoc, Faramita Lambru, Romica Puceanu sau Dona Siminica printr-o interpretare originala, in acompaniamentul unui taraf de exceptie. Cea de-a doua surpriza se va constitui intr-un show inedit, in care Tudor Gheorghe va aparea asa cum nu l-ati mai vazut vreodata.

Citeste si:
Parpiro. O mască de calitate înseamnă un copil protejat.
Parpiro. O mască de calitate...

Reamintim faptul ca cei care doresc bilete pentru Mahalaua Mon Amour, evenimentul de la Sala Palatului de pe 8 aprilie, trebuie sa se grabeasca pentru a putea achizitiona biletele inca disponibile de la Sala Palatului, Magazinul Unirea etaj 2, Magazinul Muzica, vreaubilet.ro, blt.ro, bilete.ro.

Citeste si:
Tehnologie și mobilitate pentru persoanele cu dizabilități de vedere
Tehnologie și mobilitate...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri