12:03, 3 Martie 2009 publicat în Entertainment

Jurnalul ei de atunci pastreaza consemnate fiecare clipa, fiecare privire, fiecare atingere. Ani de-a randul, amintirea i-a fost un refugiu, o fantasma prin care a evadat din ritmul cotidian. Reintalnirea de acum va da nastere unei povesti cu final suprinzator.

In seara in care iese cu sotul ei intr-un club esanjist, Claire se va intalni intamplator cu un fost coleg de liceu. Este prilejul de a pasi intr-o aventura mai putin conventionala cu barbatul viselor ei. Despre toti ceilalti baieti pe care i-a cunoscut atunci, la 16 ani, Claire are o amintire cat se poate de vaga.

Pe el insa nu l-a putut uita, fiind prima ei tentatie senzuala, iubirea care, din punct de vedere erotic, nu s-a implinit niciodata. Jurnalul ei de atunci pastreaza consemnate fiecare clipa, fiecare privire, fiecare atingere. Ani de-a randul, amintirea i-a fost un refugiu, o fantasma prin care a evadat din ritmul cotidian. Reintalnirea de acum va da nastere unei povesti cu final suprinzator.

Imi iubeam sotul, imi placea sa fac dragoste cu el, imi placeau cultura si umanismul lui, simtul autoironic, gustul pentru lecturi, blandetea lui, modul in care stia sa fie un tata auster si ludic in acelasi timp. Cu toate acestea, eram intinsa in patul acela, complet abandonata, frematand sub mangaierile unui barbat despre care nu stiam mai nimic, de care ma izbisem intr-o alta viata.

Citeste si:
Reguli pentru o comunicare excelentă și sănătoasă într-o căsnicie 
Reguli pentru o comunicare...

Traducere din limba franceza de Mihai Patru
Colectia Eroscop

Autor: Gaelle Guernalec - Levy

Citeste si:
Comportamentul pasiv-agresiv: Minighid pentru a-l recunoaste
Comportamentul pasiv-agresiv:...

Editura Trei


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri