Targul Martisorului - targ mic si colorat, intrat deja in constiinta colectiva prin diversitatea si unicitatea ofertei, preia in diferite forme un ritual uzat prin folosire excesiva si propune o valorizare a martisorului prezent in categorii cat se poate de diferite: martisorul traditional, martisorul de magazin, martisorul crosetat, martisorul de artisti, martisorul trebuie, martisorul traditiilor reinventate, martisorul 1000 de martisoare intr-unul singur

Va asteptam sa targuiti din 25 februarie pana pe 1 martie, de la 10.00 la 18.00.

Targul Martisorului - targ mic si colorat, intrat deja in constiinta colectiva prin diversitatea si unicitatea ofertei, preia in diferite forme un ritual uzat prin folosire excesiva si propune o valorizare a martisorului prezent in categorii cat se poate de diferite: martisorul traditional, martisorul de magazin, martisorul crosetat, martisorul de artisti, martisorul trebuie, martisorul traditiilor reinventate, martisorul 1000 de martisoare intr-unul singur s.a.m.d.

Ateliere / demonstratii

Vineri, 27 februarie, de la 13.30 la 16.00, pe terasa Clubului Taranului : atelier de hartie manuala cu Razvan Supuran.
Sambata, 28 februarie, de la 12.00 la 12.30: atelier cu Genoveva Sauciuc - povestea martisorului traditional - cum se mai fac astazi martisoarele din fir alb si rosu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Fetița care nu știa cât este de specială te așteaptă în acest weekend la Târgul de Carte Gaudeamus Fetița care nu știa cât este de specială, prezentă la Târgul de Carte Gaudeamus. O experiență de neuitat! SE DESCHDE PRIMUL MAGAZIN MAXI PET DIN TÂRGU MUREȘ!

Oferta gastronomica a targului

Oferta de martisoare la MTR este insotita de martisoarele gastronomice: krts kalcs, turta dulce, prajiturele de Alexandria, suc de mere 100% natural de Malancrav, miere si alte delicatese


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri