Incepe faza finala a selectiei. Incep emotiile. Pentru ca au fost alese cele 50 de finaliste! Dintre cele 2000 de concurente ce au postat peste 10000 de fotografii am selectat 50 care au sansa sa devina Imaginea TinaR 2009. Le puteti vedea accesand www.vdttinar.ro, in sectiunea TOP 50 FINALISTE.

Incepe faza finala a selectiei. Incep emotiile. Pentru ca au fost alese cele 50 de finaliste! Dintre cele 2000 de concurente ce au postat peste 10000 de fotografii am selectat 50 care au sansa sa devina Imaginea TinaR 2009. Le puteti vedea accesand www.vdttinar.ro, in sectiunea “TOP 50 FINALISTE”.

Inainte insa de a finaliza aceasta campanie, se cuvine sa spunem cateva cuvinte.

Ne bucura sa vedem ca numarul participantelor la a doua editie a concursului “Fii vedeta TinaR!” a fost atat de mare. Ne bucura sa stim ca avem atatea prietene.

Pentru un brand 100% romanesc, precum TINA R, aceasta selectie inseamna mai mult: inseamna certitudinea ca am reusit, in cei 14 ani de la lasare, sa ocupam un loc in inima clientilor.

Ne anima increderea pe care ne-o acordati si ne vom stradui intotdeauna sa nu va dezamagim.

Pentru ca suntem siguri ca motivatia principala a tuturor fetelor a fost aceea de a ne fi aproape, de a face parte din echipa noastra, trebuie sa recunoastem ca ne vom desparti cu greu de concurentele care nu au ajuns intre primele 50.

Dar competitia nu s-a terminat. O singura persoana va castiga premiul cel mare si, pentru a putea face aceasta alegere, juriul are nevoie de mai multe informatii. Astfel, toate concurentele care au intrat in finala au fost rugate sa ne trimita prin e-mail, pe adresa office@vdttinar.ro, trei noi fotografii recente: doua in intregime (costum de baie si imbracata) si una portret, fara machiaj.

In alegerea castigatoarei va conta 80% parerea juriului, iar concurentele care nu vor trimite fotografiile cerute pana la data de 25 Februarie 2009 vor fi automat descalificate.

Va uram mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri