Lectii de viata pe Lumea e mica

12:02, 20 Februarie 2009 publicat în Entertainment

Ne-au impresionat videoclipurile pe care le-am gasit pe lumea e mica. Unele ne-au adus zambetul pe buze, altele ne-au sensibilizat, altele ne-au vorbit despre puterea si feminitatea feminina, altele ne-au amintit cat de frumoasa poate fi natura daca ne facem timp sa o observam, altele ne-au atestat expresivitatea muzicii romanesti, iar altele ne-au convins ca unde dragoste nu e, nimic nu e... Mai toate sunt lectii de viata care merita traite. Sunt videoclipuri care merita vizionate.

Ne-au impresionat videoclipurile pe care le-am gasit pe lumea e mica. Unele ne-au adus zambetul pe buze, altele ne-au sensibilizat, altele ne-au vorbit despre puterea si feminitatea feminina, altele ne-au amintit cat de frumoasa poate fi natura daca ne facem timp sa o observam, altele ne-au atestat expresivitatea muzicii romanesti, iar altele ne-au convins ca unde dragoste nu e, nimic nu e... Mai toate sunt lectii de viata care merita traite. Sunt doar cateva dintre videoclipurile care merita vizionate. Mai multe puteti gasi la sectiunea videoclipuri.

Sa va bucurati de ceea ce exprima!

Citeste si:
Sănătos la pieptul mamei
Sănătos la pieptul mamei

Lectie de talent -video adaugat de Elena Veli:

Lectie de feminitate si putere -video adaugat de Mystery Woman:

Citeste si:
Classix in Art: apel de proiecte pentru susținerea artiștilor...
Classix in Art: apel de...

Lectie de cunoastere - alt video adaugat de Mistery Woman:

Lectie de ras -video adaugat de Lavinia Profor

Lectie de frumusete -video adaugat de White Pigeon

Lectie de iubire, prezent si optimism -video adaugat de Dragosiri IRInel

Daca aveti propriile retete de viata, va invitam sa le impartasiti pe lumeaemica, la rubrica Videoclipuri (lumea in miscare) Si nu numai. Forumul lumeaemica va este de asemenea deschis.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri