Ghidul unui cuplu ocupat. Cum sa impartasiti si munca, si bucuria

12:06, 30 Iunie 2015 publicat în Entertainment4 share-uri

"Ghidul unui cuplu ocupat este paharul de apa rece perfect de care are nevoie casnicia ta!"

In contextul crizei economice globale si al schimbarii perceptiei asupra structurii familiei, rolul de parinte pare a fi unul ingrat, necesitand competente din ce in ce mai diverse, dar si doze uriase de energie, resurse financiare, idei si rabdare. Confruntat zilnic cu nevoia de a stabili sarcini, de a negocia cu copiii diferite indatoriri, de a fixa termene si a imparti banii pentru cheltuielile familiei, parintele modern trebuie sa devina un adevarat artist al administrarii caminului.

De ce sa nu transferam principiile managementului din domeniul afacerilor in acela al familiei? Cu un pic de coordonare a echipei pe care o formeaza orice familie si cu un dram de organizare a metodelor si resurselor, orice efort casnic devine o rutina placuta, incepand cu gestionarea meniurilor si a curateniei si terminand cu administrarea finantelor familiei si a activitatilor recreative.

Supranumita „America’s Family Manager“ de catre media si de catre milioane de mame, Kathy Peel este autoarea a 21 de carti, vandute in peste 2 milioane de exemplare. De asemenea, scrie regulat in mai multe publicatii, inclusiv din mediul online. Compania fondata si condusa de ea, Family Manager, initiaza femei din intreaga lume in arta subtila si solicitanta a managementului familiei.

Confruntandu-se ea insasi cu numeroase provocari in viata profesionala si de familie (a crescut trei copii in timp ce si-a condus afacerea de la domiciliu si a invins in lupta cu cancerul), Kathy a pus ordine in amalgamul de activitati si indatoriri casnice si, cu ajutorul sotului ei, Bill, a aplicat cu succes principii moderne de management in organizarea si conducerea „companiei“ care este familia sa. Cartile sale redau reteta acestui succes si expun instrumente eficiente pentru transformarea vietii de familie intr-o experienta savuroasa si memorabila.

„Sa te ocupi de familie necesita mult efort si poate fi o munca solitara si neapreciata. Atunci cand noianul de sarcini zilnice (gatit, curatenie, spalat rufe, navigat in jurul copiilor etc.) stoarce orice picatura de bucurie din viata ta, primeste-o cu bratele deschise pe Kathy Peel! Intelepciunea ei, spiritul si perspectiva originale te vor calma si te vor inspira. Pe tot parcursul cartii, multumita lui Bill Peel, apare si punctul de vedere al unui barbat. Parerile lui iti vor oferi o perspectiva minunata si te vor face sa apreciezi mai mult eforturile pe care le intreprinde jumatatea ta.“ ANN MATTURRO GAULT, scriitoare si editorialista pe teme educationale

„Indiferent cat de buna sau rea este casnicia ta, speranta sincera combinata cu un plan realist de actiune pentru a imbunatati lucrurile sunt ca un pahar de apa rece intr-o zi inabusitor de fierbinte. Ghidul unui cuplu ocupat este paharul de apa rece perfect de care are nevoie casnicia ta!“ Tom Ziglar, CEO la Ziglar

Autor: Kathy Peel

Carte publicata la editura Curtea Veche si disponibila pe www.curteaveche.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri