Expo Ideal Mariaj iti ofera toate solutiile de care ai nevoie pentru ca ziua nuntii tale sa fie transformata intr-un eveniment de vis. Acum poti beneficia de ofertele celor mai bune agentii specializate in domeniu si ai ocazia de a alege toate acele elemente pe care ti le-ai dorit pentru a-ti face nunta completa.

Evenimentul mult asteptat, Expo Ideal Mariaj, te intampina la cea de-a patra editie a sa in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, pavilioanele 14 si 15, in perioada 30, 31 ianuarie-1 februarie 2009.

Organizata de revista Ideal Mariaj, expozitia iti ofera toate solutiile de care ai nevoie pentru ca ziua nuntii tale sa fie transformata intr-un eveniment de vis. Acum poti beneficia de ofertele celor mai bune agentii specializate in domeniu si ai ocazia de a alege toate acele elemente pe care ti le-ai dorit pentru a-ti face nunta completa.

Numai aici vei putea afla care sunt ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa si costume de mire, bijuterii, machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri, destinatii petru luna de miere. Nu vor lipsi agentii organizatoare, case de productie audio& video, companii de inchirieri limuzine, agentii de turism si scoli de dans. Iar toate acestea le-am adus intr-un singur loc special pentru tine, anume la Expo Ideal Mariaj.

Pentru ca impreuna sa pornim “Pas cu pas spre nunta ta”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri