Pe Facebook, Instagram sau Twitter si-a facut loc de cateva zile o inima roz cu mesajul #daomaideparte. Raspandita din mana in mana, inima a reusit sa uneasca oameni de toate varstele si se pare ca a trecut si granita Romaniei. Mai toti vibreaza la ideea ca isi pot arata sufletul mare intr-o forma care atrage atentia instant.

Azi, un insotitor de bord TAP Portugal si-a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care inima roz este in prim plan. Adusa in aeroport de cineva care si-a anuntat intentia, tot pe o retea sociala, de a o lasa la finalul calatoriei pe scaun, inima nu a ajuns la bagaje pierdute ci a aprins imaginatia unui echipaj intreg care s-a fotografiat cu ea in avion, dar si in fata lui folosind acelasi hashtag #daomaideparte, chiar daca nu suntem prea convinsi ca stiu ce inseamna.

Echipajul aeronavei nu a spus insa si daca a pastrat inima sau aceasta a ajuns intr-o alta tara, la o alta persoana care sa o poarte mai departe.

#daomaideparte, fenomen viral

Mai multe inimi au fost gasite in parcuri, locuri publice sau primite direct de la oameni zambitori, dupa cum arata povestile bloggerilor si ale celor care au avut ocazia sa primeasca si dea mai departe inima roz. Singurul indiciu privind inima este dat de un post-it pe care scrie doar atat:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

”#daomaideparte”. Nici vedetele de televiziune nu au fost ocolite de fenomen, mai multe pozandu-se cu simbolul apropierii dintre oameni. Postarile lor publice sunt usor de gasit la o simpla cautare dupa #daomaideparte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri