5 Martie 2015 publicat în Entertainment 12 share-uri

Doua vedete, fara aparent nicio legatura, au ajuns sa aiba o poza care le da de gol o pasiune comuna.

Fenomenul viral #daomaideparte, pornit in urma cu aproape o saptamana, a reusit sa adune vedete, bloggeri, oameni simpli si chiar si straini. Totul a pornit de la o inima data de un tanar unei bloggerite intr-un mall bucurestean, apoi inimile au inceput sa circule din mana in mana, si-au facut aparitia in locuri publice si chiar la bordul avioanelor. Pana si cel mai popular jucator de fotbal al zilelor noastre, Cristiano Ronaldo, apare pe Facebook cu o poza in care tine la piept inima roz.

Sa iti arati sufletul mare printr-o poza si apoi sa inviti si pe altii sa faca la fel a prins repede, hashtagul #daomaideparte luand avant in retelele sociale.

Vedetele nu au fost ocolite de inima roz. Mihai Jurca, de la B1 TV, s-a fotografiat cu inima in mijlocul Oceanului Atlantic. Carismaticul prezentator Mihai Jurca strange tare la piept inima in timp ce pare ca doarme pe un vas aflat in mijlocul oceanului. El scrie pe Facebook ca este in cautarea cuiva caruia sa-i dea inima cu mesajul #daomaideparte, ”un om frumos, cu suflet mare, care sa arate ca lucrurile bune merita impartasite si altora”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Cristiano Ronaldo #daomaideparte

In retelele sociale si-a facut aparitia noaptea trecuta o poza cu nimeni altul decat Cristiano Ronaldo avand la piept inima roz care a aprins Internetul in ultimele zile. Dupa cum arata decorul, cel mai probabil fotografia este facuta cu o replica din ceara a jucatorului, de la muzeul din orasul natal al acestuia, Funchal, in Madeira.

#daomaideparte, suflete mari care ies la lumina

Nimeni nu si-a adjudecat ideea cu plimbatul inimii roz pana acum, insa cert este ca aceasta a ajuns sa devina un simbol al gandurilor si lucurilor bune pe care simtim nevoia sa le impartasim cu ceilalti. Daca multi se tem sau nu gasesc o forma potrivita sa-si exprime sentimentele, inima roz a reusit sa faca ceea ce cuvintele de multe ori nu reusesc. Intocmai ca o piesa buna de la radio, #daomaideparte a creat noi legaturi si i-a facut pe cei care au intrat in joc sa-si marturiseasca public pasiunile si sa se reconecteze cu prietenii.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Daca va intalniti cu inima roz, nu uitati sa o dati mai departe unui om bun care sa continue traditia inceputa la venirea primaverii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri