5 Februarie 2015 publicat în Entertainment 62 share-uri

Ce vrei de la teatru, vei gasi. Intra in lumea de basm a Bellei si a cavalerului si vei descoperi lucruri minunate, pe care doar in filele unei carti ale copilariei le gaseai.

Comunicat de presa

Ce vrei de la teatru, vei gasi. Intra in lumea de basm a Bellei si a cavalerului si vei descoperi lucruri minunate, pe care doar in filele unei carti ale copilariei le gaseai.

Teatrul are rolul de a-ti crea lumi fermecatoare prin personajele sale conforme cu realitatea, dar total straine de realitatea cotidiana invadata de rautate si egoism.

Spectacolul Bella si cavalerul fara nume este despre daruirea binelui, aprofundarea iubirii si descoperirea stralucirii sufletului care a fost demult acoperit de praful emotiilor negative.

Ce ii putem oferi noi teatrului? Inimi deschise si ochi atenti sa primeasca noul ce ia nastere pe scena special pentru noi in seara de sambata, 7 februarie, ora 19:00 la Godot Cafe-teatru.

Criticii despre Bella si cavalerul fara nume:

"O granita fragila dintre realitate si fictiune... O atmosfera aparte... Solutii scenice simple, dar extrem de teatrale... Un joc actoricesc implicat, deloc patetic... Ironie si distantare...Genul acela de poveste de care avem nevoie din cand in cand si care isi gaseste publicul oriunde.” (Cristiana Gavrila)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

”Regizorul Vladimir Anton, intr-un decupaj cinematografic extrem de inspirat, de fluent, de dinamic, pune in scena cu o maturitate extraordinara un basm modern. De oriunde si de aiurea. Un basm complicat in scriitura, tratat impecabil, simplu, despovarat de naratiuni psihologice stufoase, concentrat pe subtilitatea jocului actoricesc. Si chiar mi se pare o performanta ce fac cei trei actori. Inteleg ce spun, iar eu inteleg perfect ce si cum rostesc ei, sunt vii si ma fac sa vibrez alaturi de ei. Jocul autentic, fin si riguros al celor trei tineri - Lucian Iftimie, Ioana Anastasia Anton si Tudor Aaron Istodor - este la fel de puternic si de convingator, de vulnerabil si atunci cand vorbesc despre moarte sau despre iubire, despre sex, incest si dezamagiri, despre abuz, despre crima.


Maturitatea lui Vladimir Anton se simte in jocul lor, in firescul cu care rezolva situatii, in ritmul alert si stiinta cu care trec de la o poveste la alta. Acesti tineri se indeparteaza de facil si teribilisme, de demonstratii comerciale, usurele, cu care sa rupa gura targului. Spectacolul lor este foarte serios si profund, cu un umor si simt al ludicului care nu se manifesta mereu la varsta asta. Uneori, nici mai tarziu.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  


Am avut placerea sa intalnesc o echipa de tineri artisti perocupati realmente de meseria lor. De teatru, de experiente umane, de ei, de noi. ”Bella si cavalerul fara nume” mi se pare un spectacol de care avem nevoie. Mare, as indrazni sa spun. Si calitativ, si cantitativ.”
(Marina Constantinescu - Romania Literara)

Info spectacol:

Distributia: Lucian Iftime, Ioana Anastasia Anton, Tudor Aaron Istodor
Regia: Vladimir Anton
Scenografia: Vladimir Turturica
Durata: 1h 30


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri