16 Ianuarie 2015 publicat în Entertainment 1 share-uri

1+1 GRATIS (bilet)

Comunicat de presa

Data: 8 februarie si 8 martie

Ora: 11:00

Locatie: Palatul national al Copiilor - sala mica

Povestea Iepurasului Rontaila este un spectacol de magie interactiv pentru copii care aduce in prim plan Iepurasul magic, personaj cunoscut si indragit de catre copii. Magicianul ii va captiva pe copii, stimulandu-le creativitatea cu povesti magice despre iepurasul Rontaila sau piratul Dinte-Galben, dar si cu momente extraordinare de magie pentru copii cu trucuri inedite si educative. La final, copiii vor fi cu adevarat incantati odata cu aparitia porumbelului si a iepurasului care prinde viata.

Cel mai haios si impiedicat magician pe care l-ati vazut vreodata va va distra teribil si va va face sa-l urmariti cu sufletul la gura!

Parteneri oficiali: Itsy Bitsy

Oferta: Platesti un bilet iar pe cel de-al doilea il primesti gratis! 1+1 GRATIS (platesti un bilet si intra doua persoane)

Pret/ bilet: 25 lei

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

_____________


MAGICIANUL NU E UN CLOVN, CI UN ACTOR CARE INTERPRETEAZA UN ROL, CEL AL MAGICIANULUI "Robert Houdin"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri