Sub acelasi acoperis / Togetherness, o noua productie HBO, va avea premiera la HBO pe 12 ianuarie, de la ora 22:00. Primul episod va putea fi urmarit fara abonament pe HBO GO.

Comunicat de presa

Noul serial HBO, regizat si scris de Jay si Mark Duplass, prezinta patru adulti in varsta de 40 si ceva de ani care locuiesc sub acelasi acoperis si se zbat sa-si pastreze vii relatiile.

Citeste si:
Documentarul  multipremiat PROFU' - din 2 octombrie în cinematografe  
Documentarul  multipremiat...

Jay si Mark Duplass isi marcheaza debutul in televiziune cu Sub acelasi acoperis / Togetherness, un serial care urmareste viata a doua cupluri care locuiesc sub acelasi acoperis, la marginea orasului Los Angeles.

Brett si Michelle (Mark Duplass si Melanie Lynskey) se chinuie sa reinvie pasiunea din relatia lor, care a fost inlocuita cu problemele din casnicie si cu ingrijirea copiilor. Cand Alex (Steve Zissis), prietenul lui Brett, si Tina (Amanda Peet), sora lui Michelle, se muta cu ei, cei patru ajung in mai multe situatii comice ca sa-si urmeze visurile personale in timp ce incearca sa ramana prieteni buni, frati, sot si sotie.

Citeste si:
 'Acasă', debutul regizorului Radu Ciorniciuc - Premiul Zilelor...
 \'Acasă\', debutul regizorului...

In fiecare luni, de la ora 22:00, la HBO va fi difuzat unul dintre cele opt episoade ale serialului Sub acelasi acoperis / Togetherness, urmat de un episod din Fetele / Girls, sezonul IV, de la ora 22:30 si un episod din Baieti frumosi / Looking, sezonul II, de la ora 23:00. Toate cele trei seriale ce urmeaza sa fie lansate vor fi disponibile si pe HBO GO.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri