12:05, 29 Mai 2014 publicat în Entertainment

Tu ce zeita ai fost intr-o viata anterioara? Mircea Eliade este cel care a inteles importanta mitologiilor si a culturii din toate timpurile care se ascunde in memoria noastra genetica. Arhetipurile mitologice din cultura universala isi pun amprenta asupra imaginatiei noastre si asupra modului cum decodificam existenta. Fara sa constientizezi poate, mitologiile fac de fapt parte din viata noastra de zi cu zi. Jocurile simbolurilor si ale mesajelor ne ghideaza existenta si in fiecare femeie se ascunde o zeita!

Tu ce zeita ai fost intr-o viata anterioara? Mircea Eliade este cel care a inteles importanta mitologiilor si a culturii universale care se ascunde in memoria noastra genetica. Arhetipurile mitologice din cultura universala isi pun amprenta asupra imaginatiei noastre si asupra modului cum decodificam existenta.

Fara sa constientizezi poate, mitologiile fac de fapt parte din viata noastra de zi cu zi. Jocurile simbolurilor si ale mesajelor ne ghideaza existenta si in fiecare femeie se ascunde o zeita!

Citeste si:
Numerologie: Septembrie 2020 - cea mai puternică lună din an,...
Numerologie: Septembrie 2020...

Foto homepage: Shutterstock.com; femeie, zeita

Citeste si:
Jurnalele dacilor: lectii de frumos si spiritualitate de la stramosi
Jurnalele dacilor: lectii de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri