Prima gluma. Si cea mai buna: „Daca nu esti cuminte, Mos Nicolae iti va aduce doar o varguta.” :)) - Noi stim ca viata e mai frumoasa atunci cand nu suntem „cuminti”! Cine stie sa traiasca se bucura mai mult de varguta!
  • Si inca o gluma savuroasa marca Times New Roman: Mos Nicolae a semnat un contract de exclusivitate cu firma Adidas - Potrivit intelegerii, el va veni incarcat cu daruri doar in casele unde il asteapta, aranjate frumos la intrare, tenisi, ghetute si cizmulite marca Adidas. (…)“Domnul meu, afacerile sunt afaceri. Crezi ca lui Mos Craciun ii place sa bea atata Cola?! Pai la ce ulcer are, nu-l vad prea bine.”
  • Cadoul sotiei de Mos Nicolae

Discutie intre doua tipe, la serviciu:
- Ce cadou vrei sa-i faci sotului tau de Mos Nicolae?
- Toata dragostea mea!
- Draga, dar asta e o risipa. De Craciun ce-i mai dai?

Foto main: Shuuterstock.com, barbat deghizat in Mos Craciun, Mos Nicolae, Mos Craciun

  • Cadoul sotului de Mos Nicolae

- I-am facut o surpriza sotiei mele de Mos Nicolae!
- Ei da! Ce i-ai cumparat frumos?
- O ciocolata cu alune!
- Pai asta numesti tu surpriza?!
- Pai da, ca ea se astepta la o rochie!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul
  • Anunt important!

Anul asta, fiind criza financiara, Mos Nicolae scuza pe cei care nu mai au ghetute si va lasa cadourile in papuceii de casa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri