12:12, 9 Decembrie 2013 publicat în Entertainment4 share-uri

In acest concert, spectatorii vor experimenta si vor regasi emotiile, pasiunile, starile si vitalitatea unor partituri, semnate atat de maestrul Zamfir, cat si de compozitori cunoscuti din muzica clasica, dar si muzica sarbatorilor traditionale romanesti,

Comunicat de presa

In data de 10 decembrie 2013, incepand cu orele 19:30, Biroul de Management al maestrului Gheorghe Zamfir organizeaza un concert adresat publicului larg, cu ocazia sarbatorilor de iarna, la sala cinematografului Patria din Bucuresti.

Citeste si:
Interviu cu naista Petruța Cecilia Kupper: Muzica în viața mea...
 Interviu cu naista Petruța...

'Zamfir - 50 years on stage' este o initiativa care presupune o serie de evenimente cu public, in diverse orase, in sali de spectacole dar si in locatii amenajate in aer liber, atat in Romania cat si la nivel international, pana la finele anului 2014.

50 de ani pe scena (o viata de om daruita muzicii universale, naiului, folclorului romanesc, naturii si multor altor pasiuni ca scrisul si pictura) fac din maestrul Gheorghe Zamfir unul dintre cei mai remarcabili artisti ai planetei si poate cel mai important ambasador al Romaniei peste hotare.

In concertul "Calatorie de Craciun" cu Gheorghe Zamfir, de la cinema Patria din 10 decembrie 2013, spectatorii vor experimenta si vor regasi emotiile, pasiunile, starile si vitalitea unor partituri, semnate atat de maestrul Zamfir, cat si de compozitori cunoscuti din muzica clasica, dar si muzica sarbatorilor traditionale romanesti, impletita cu celebrele melodii, specifice acestui sezon festiv.

Citeste si:
Restul e zgomot: Cele mai frumoase cantece despre vara
Restul e zgomot: Cele mai...

Maestrul Gheorghe Zamfir va fi acompaniat de Orchestra Simfonica "Zamfir 50", constituita special pentru evenimentele aniversare si de corul de camera Accoustic, care are o bogata activitate concertistica atat in tara cat si in strainatate si care a colaborat in diverse proiecte cu teatrele bucurestene si cu Opera Nationala Bucuresti, avand in palmares Medalia de aur la Competitia Corala Internationala de Muzica Sacra din Grecia, din iulie 2010.

Ambele formatii musicale vor fi conduse de bagheta tanarului dar foarte talentatului dirijor Daniel Jinga, fondator al corului de camera Accoustic, absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.

Concertul prezinta si o voce feminina aflata intr-o ascensiune uimitoare, soprana Irina Ioana Baiant.

Pretul biletelor variaza intre 50 si 200 de lei, in functie de pozitionarea in sala si pot fi achizitionate de pe myticket.ro , din magazilene Diverta, magazinele InMedio din Bucuresti, casieria Salii Palatului, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si de la casa de bilete a Cinematografului Patria.

Foto homepage: Concert Craciun via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri