2 Decembrie 2013 publicat în Entertainment 1 share-uri

'Only God Forgives' este pelicula cu care regizorul danez Nicolas Winding Refn a fost nominalizat la Palme d'Or 2013.

Intr-un fel, Only God Forgives este ca o antologie a filmelor pe care le-am facut pana acum. Cred ca am condus cu viteza maxima spre o coliziune creativa cu scopul de a bulversa totul era in jurul meu si a vedea ce va veni dupa.

Intotdeauna am spus ca dorinta mea a fost sa fac filme despre femei, dar in cele din urma, am facut filme despre oameni violenti. Aceasta ciocnire este interesanta, pentru ca totul in jurul meu devine nesigur, iar noi nu trebuie sa uitam ca de-al doilea dusman al creativitatii, dupa "bunul gust", este sentimentul de a fi in siguranta. "

De ce Numai Dumnezeu iarta?

Nicolas Winding Refn spune ca, initial, ideea a fost de a face un film despre un om care vrea sa lupte impotriva lui Dumnezeu:

"... A fost vorba, desigur, de un obstacol foarte greu de depasit, dar scenariul a coincis cu o perioada foarte existentiala a vietii mele: asteptam al doilea copil al nostru si sarcina se dovedea a fi foarte dificila. Deci, ideea de a avea un personaj care vrea sa lupte cu Dumnezeu, fara sa stie de ce, m-a sedus extrem de mult".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Cuplul de succes Nicolas Winding Refn si Ryan Gosling

Putina lume stie ca "Only God Forgives" trebuia sa fie prima colaborare dintre cei doi. Drive a aparut intre timp, asa ca regizorul danez a decis sa amane Only God Forgives. ... Totusi, eram atat de patruns de acest film, incat a trebuit sa-l fac. Asa ca, in timp ce filmam Drive, pregateam Only God Forgives", povesteste Refn.

De asemenea, un fapt mai putin stiut este ca rolul lui Julian din Only God Forgives trebuia sa fie interpretat de un alt actor. Acel actor (se pare ca ar fi vorba de englezul Luke Evans care nu a mai putut participa din cauza filmarilor pentru The Hobbit: An Unexpected Journey din 2012 - n.red.) s-a retras cu putin timp inainte de inceperea filmarilor, asa ca regizorul danez si-a putut continua colaborarea cu americanul Ryan Gosling cu care deja legase o buna relatie la filmarile pentru Drive.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri