2 Decembrie 2013 publicat în Entertainment 1 share-uri

'Only God Forgives' este pelicula cu care regizorul danez Nicolas Winding Refn a fost nominalizat la Palme d'Or 2013.

In acest sens, Nicolas Winding Refn recunoaste: "Astazi eu consider acest fapt (retragerea actorului respectiv - n.red.) ca pe o binecuvantare, pentru ca ne-a permis, mie si lui Ryan, sa ne continuam colaborarea.

Ciudat, am scris scenariul inainte de a face Drive, si Julian a fost intotdeauna vazut ca o persoana foarte linistita. Cand, dupa Drive, am inceput sa lucrez la scenariu impreuna cu Ryan, acest tip de limbaj tacut a venit firesc si a fost foarte util. Asta deoarece personajul Julian este extrem de chinuit - se repliaza in sine si nu se indreapta niciodata spre altii. Privind inapoi nu imi pot imagina un alt actor interpretand acest personaj. Dar, din nou, el si cu mine suntem aproape unul."

Povestea din "Numai Dumnezeu iarta"

Julian (Ryan Gosling), stabilit la Bangkok pentru a scapa de justitia americana, conduce un club de box thailandez, de fapt un paravan pentru afacerea sa cu droguri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Mama sa, Crystal (Kristin Scott Thomas), sefa unei vaste organizatii criminale, soseste din Statele Unite pentru a repatria corpul neinsufletit al fiului ei favorit, Billy (Tom Burke), fratele lui Julian, ucis pentru ca a omorat cu brutalitate o tanara prostituata. Nebuna de furie si cu sete de razbunare, Crystal ii cere lui Julian sa-l lichideze pe insusi seful ucigasilor.

Asa ajunge Julian sa se confrunte cu Chang (Vithaya Pansringarm), un misterios politist pensionar, idolatrizat de fostii colegi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri