25 Octombrie 2013 publicat în Entertainment 27 share-uri

Impatimitii muzicii anilor '70 - '80 vor avea ocazia sa asculte live piese celebre precum Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour sau El Condor Pasa.

Comunicat de presa

Celebrii olandezi care vor sustine vineri un concert la Sala Palatului din Bucuresti au castigat de curand un disc de platina in Africa de Sud! Palmaresul Band Zonder Naam (BZN), in traducere Trupa Fara Nume este impresionat - peste 40 de ani de cariera, sute de melodii inregistrate in numeroase limbi, peste 40 de albume vandute in milioane de copii si zeci de discuri de aur si de platina!

Datorita succesului pe care l-au avut in ultima perioada, Jan si Anny au mai adaugat un disc de platina la colectie! De-a lungul carierei, 30 de albume diferite ale trupei BZN au castigat discul de platina, acestia bucurandu-se de privilegiul de a primi acest premiu timp de 22 de ani, consecutiv! Trupa BZN a inregistrat de-a lungul timpului hit dupa hit, succes dupa succes, melodiile lor ocupand saptamani la rand topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franta, Suedia, Anglia...

Retail jobs

Impatimitii muzicii anilor '70 - '80 vor avea ocazia sa asculte live piese celebre precum Blue Eyes, Blue Eyes", "Dance Dance", "Mon Amour" sau "El Condor Pasa". Fanii care inca nu si-au luat bilete ar trebui sa stie ca acestea se vand rapid, o categorie fiind deja epuizata si alte doua categorii fiind foarte aproape de epuizare.

Biletele pentru concertul din 25 Octombrie 2013 pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Citeste si:
Psihologi de la Harvard: 6 strategii prin care poti sa iti cresti...
Psihologi de la Harvard: 6...

Concertul BZN va avea loc astazi, 25 Octombrie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.


Foto homepage: concert via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri