, 30 Noiembrie -0001 publicat în Entertainment 1 share-uri

Viata amoroasa, In necunostinta de cauza, Cel care cheama ecoul... descopera 3 romane de exceptie si premiate la nivel international, acum la un super pret, redus substantial.

Viata amoroasa

Bestseller international, tradus in peste douazeci si cinci de tari si ecranizat in 2007 (Germania), in regia Mariei Schrader, cu Netta Gari si Rade Serbedzija in rolurile principale. Roman distins in Israel, in 1997, cu Premiul de Aur si Premiul de Platina ale Asociatiei Editorilor si Premiul ACUM. Inclus in prestigioasa lista „Cele mai bune douazeci de romane din ultimii patruzeci de ani“ din Der Spiegel.

Yaarah este o tanara casatorita si indragostita. Casatorita cu Yoni, un barbat de incredere, dar insipid. Indragostita de Arie, personaj fascinant, plin de magnetism sexual si de contraste, prieten din tinerete al tatalui ei. Ruptura interioara se adanceste zi de zi, sub actiunea coroziva a minciunii si vinovatiei, pana cand Yaarah pierde contactul cu realitatea.

Este complet subjugata vointei lui Arie, obsesiei sexuale care ii bruiaza gandurile, dar si trecutului - caci acest barbat are acces la secretele tragice ale familiei ei. in vreme ce Yoni pleaca singur la Istanbul, Yaarah devine prizoniera erotica a lui Arie.

Treptat, nuantand dezvaluirile lui socante prin propriile descoperiri, ea reface un scenariu de familie marcat de pasiuni distructive. Viata amoroasa este o carte senzuala si reflexiva, torentiala si purificatoare, ca orice cufundare deplina intr-o constiinta - pe alocuri straina, pe alocuri familiara - aflata in plin zbucium. Extrem de subtila in psihologia personajelor sale, Zeruya Shalev scrie un roman in care sinceritatea si autoiluzionarea sunt la fel de violente.

Autor: Zeruya Shalev

Carte aparuta la editura Humanitas Fiction si disponibila pe elefant.ro

Pret vechi: 39,50 lei, Pret actual: 9,99 lei
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri