21 August 2013 publicat în Entertainment 1 share-uri

Viata amoroasa, In necunostinta de cauza, Cel care cheama ecoul... descopera 3 romane de exceptie si premiate la nivel international, acum la un super pret, redus substantial.

In necunostinta de cauza

Distins cu Prix de Flore, In necunostinta de cauza (2007) ofera o perspectiva total diferita de cea din Uimire si cutremur asupra perioadei pe care scriitoarea a petrecut-o la Tokyo la varsta de douazeci de ani. Convinsa ca cea mai eficienta metoda de a-si imbunatati cunostintele de japoneza e aceea de-a le preda localnicilor franceza, Amelie decide sa dea lectii particulare, intalnindu-l astfel pe Rinri, un tanar japonez de familie buna, cu care ajunge sa se logodeasca.

Calauzita de Rinri, Amelie porneste intr-o calatorie initiatica prin spatiul enigmatic al Japoniei, explorand rafinamentele bucatariei nipone, peisajele de o frumusete ireala, folclorul japonez sau sistemul educational, si dezvaluindu-ne constant diferentele culturale si lingvistice dintre Extremul Orient si Occidentul european.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Autor: Amelie Nothomb

Carte aparuta la editura Polirom si disponibila pe elefant.ro

Pret vechi: 22,96 lei; Pret actual: 9,99 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri