Dezvaluind secretele simple ale acestui paradox frantuzesc cum de se bucura de mancare, fara sa se ngrase si fara sa se imbolnaveasca , Mireille Guiliano ne ofera o abordare plina de farmec si de incredere asupra sanatatii si a modului de a manca.

Stilata, convingatoare, isteata, amuzanta si oportuna: suprema carte nondieta, care ar putea sa va schimbe radical modul in care ganditi si traiti. Frantuzoaicele nu se ingrasa, dar savureaza painea si produsele de patiserie, vinul si mesele obisnuite, cu trei feluri.

Dezvaluind secretele simple ale acestui „paradox frantuzesc“ – cum de se bucura de mancare, fara sa se îngrase si fara sa se imbolnaveasca –, Mireille Guiliano ne ofera o abordare plina de farmec si de incredere asupra sanatatii si a modului de a manca.

Folosind strategii simple, dar eficiente, si zeci de retete care ai putea sa juri ca te ingrasa, Mireille scoate la iveala ingredientele unei vieti sanatoase – de la remediul de urgenta constituit de supa magica de linte, pana la micile satisfactii zilnice. Punand accentul pe prospetime, diversitate, echilibru si mai ales placere, Mireille ne arata cum aproape oricine poate sa invete sa manance, sa bea si sa se miste ca o frantuzoaica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Autor: Mireille Guiliano

Traducere din engleza de Cristina Tache

Editura Rao


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri