Ghidul alimentelor sanatoase, apartinand autorului Michael van Straten, specialist in remedii naturale, ne ajuta nu doar sa ne simtim mai bine, ci chiar sa eliminam unele probleme de sanatate prin cunoasterea amanuntita a efectelor pozitive pe care le poate avea nutritia.

Revista Felicia revine in 14 august cu un nou ghid practic destinat tuturor persoanelor preocupate de o alimentatie zilnica sanatoasa. “Ghidul alimentelor sanatoase”, apartinand autorului Michael van Straten, specialist in remedii naturale, ne ajuta nu doar sa ne simtim mai bine, ci chiar sa eliminam unele probleme de sanatate prin cunoasterea amanuntita a efectelor pozitive pe care le poate avea nutritia.

Desi avantajele consumului unor alimente precum citricele si legumele sunt binecunoscute, nu acelasi lucru se poate spune despre salata verde, remediu ideal pentru tratarea insomniei, sau nucile braziliene, care protejeaza organismul de cancer si boli cardiovasculare, efecte mai putin cunoscute.

Sunt alimente pe care le consumam zilnic, si care au calitatea de a aduce o stare de bine, de a proteja impotriva unor boli precum cancerul, de a ne ajuta sa eliminam stresul, constituind in acelasi timp si surse importante de energie.

Volumul contine si doua sectiuni, “alimente sanatoase” si “sfaturi practice” , unde se regasesc informatii despre remediile alimentelor asupra sanatatii si despre intrebuintarile lor naturiste.

Michael van Straten este specialist in remedii naturale, osteopatologie si acupunctura, dar si un scriitor prolific si o personalitate media. Este autorul mai multor carti, intre care se numara Alimente pentru minte si corp si Medicina in familie. De asemenea, publica in mod regulat articole in reviste de sanatate sau in cele de interes general, si practica medicina complementara.

Volumul ”Ghidul alimentelor sanatoase” se distribuie impreuna cu revista Felicia, editia din 14 august 2008.




Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri