Saptamana aceasta pe MovieBox.ro va dau intalnire actori cu noi aparitii cinematografice, povesti de pe platourile de filmare si informatii proaspete din vietile personale ale starurilor.

Saptamana aceasta pe MovieBox.ro va dau intalnire actori cu noi aparitii cinematografice, povesti de pe platourile de filmare si informatii proaspete din vietile personale ale starurilor. Nu ca ne-am petrece timpul uitandu-ne pe gaura cheii – dar, de exemplu, niste poze cu aschiutele gemene din trunchiul Brangelinei sunt de domeniu public si pe toate standurile, in schimbul unei sume record de milioane de dolari. Sa ne-nfruptam si noi, deci!

Aveti stiri berechet saptamana asta pe MovieBox.ro, alese pe spranceana ca sa satisfaca si pe cinefil si pe voyeur. Am aflat ca Hollywood-ul incepe sa plece urechea la anime-urile si manga japoneza, Iar cateva titluri inspirate din Tara Soarelui Rasare le gasiti in sectiunea MovieNews. Tot aici un post despre proiectele lui Terry Gilliam, care in sfarsit s-a scuturat de ghinion, in mare parte datorita unui muncitor si saritor Johnny Depp.

In plus, avem direct de la Comic-Con (festivalul din San Diego) un interviu cu minunatul Joss Whedon, creatorul serialului-cult “Buffy, spaima vampirilor”, care vorbeste despre mania lui de a spune povesti in toate mediile disponibile. Maniile lui James Franco, in schimb, sunt mai putin productive: am descoperit vreo doi piticuti cocotati pe creierul actorului, care i-au facut prezenta in ultimele sale doua filme mai putin placuta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri