Toate femeile sincere seamana intre ele, dar fiecare mincinoasa e mincinoasa in felul ei. O colectie extraordinara de povesti-minciuni, spuse cu talent si neobrazare, dar fara scop.

Toate femeile sincere seamana intre ele, dar fiecare mincinoasa e mincinoasa in felul ei. O colectie extraordinara de povesti-minciuni, spuse cu talent si neobrazare, dar fara scop. Caci arta feminina de a minti e "arta pentru arta", e fictiune.

Mincinoase pot fi toate, fetite sau femei mature, mame onorabile sau prostituate. Ciudat insa, din fiecare poveste scornita iese la iveala si o viata cat se poate de reala, care-ti rupe inima si te face s-o indragesti pe mincinoasa.

Jenia, femeia care migreaza de la o minciuna la alta legand povestile, nu stie sa minta, dar invata arta de a se lasa mintita, pe care femeile o folosesc indeobste cu barbatii. Daca vreti sa aflati adevarul despre minciunile femeilor, cititi cele sase istorii ale acestui volum si nu uitati ca autoarea este femeie, deci stie...

Observatia criticului: Cea mai teribila poveste este ultima, a Jeniei, in care minciuna e mult mai bine ascunsa decat in celelalte. Sau poate atat de la vedere, ca n-o bagi in seama. Daca o descoperiti, e clar ca stiti cate ceva despre "arta de a trai".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Autor: Ludmila Ulitkaia

Traducere de Gabriela Russo

Editura Humanitas


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri