12 Decembrie 2012 publicat în Entertainment 41 share-uri

Culorile la moda ale acestei ierni - argintiul, auriul, albul si negrul - sunt alegerea perfecta pentru a crea o decoratiune cu fulgi de nea si turturi, care va fi admirata de toata lumea. Este usor de facut si va atrage atentia tuturor!

Pasul 1

Intai descarcati sabloanele noastre de fulgi de zapada si alegeti marimea dorita sau desenati propriul model astfel incat sa incapa pe discurile de marimi diferite. Pentru a grava un disc de sticla, plasati discul peste sablon si lipiti-l cu o bucata de banda adeziva.

Cu ajutorul uneltei Dremel 7700 la care se ataseaza discul cu varf diamantat, gravati motivul de fulg pe discul de sticla. Dupa ce ati terminat de conturat forma, desprindeti discul de sablon si asezati-l pe o bucata de hartie de culoare inchisa astfel incat sa se vada bine ceea ce ati gravat. Retusati conturul modelului gravand din nou peste liniile tremurate sau intrerupte, ingrosandu-le acolo unde e necesar. Dupa ce ati terminat, eliminati cu o perie praful rezultat si stergeti discul cu un material textil care nu face scame.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri