Revista Felicia continua seria ghidurilor practice, si ofera cititoarelor sale, impreuna cu editia din 19 iunie, volumul "Feng Shui in 10 lectii simple" scris de Jane Butler-Biggs.
Revista Felicia continua seria ghidurilor practice, si ofera cititoarelor sale, impreuna cu editia din 19 iunie, volumul "Feng Shui in 10 lectii simple" scris de Jane Butler-Biggs, o carte utila oricarei persoane aflate in cautarea lucrurilor simple care sa o ajute sa-si imbunatateasca fiecare aspect al vietii.

Feng Shui, veche arta chinezeasca a decorarii interioarelor, a devenit in timp o metoda tot mai des folosita pentru atragerea sanatatii, bogatiei, fericirii si armoniei. Volumul este un ghid practic ilustrat care ne invata cum sa lucram cu energia chi pozitiva pentru a crea un ambient placut si sanatos, si cum sa evitam sau sa reducem energia chi negativa; explica conceptele Ying si Yang, si modul in care putem echilibra cele cinci elemente – foc, apa, lemn, pamant si metal – pentru un mediu cat mai armonios. Principiile Feng Shui pot corecta dezechilibrele care ne inconjoara si cu ajutorul lor se pot depasi cu usurinta schimbarile din viata, cum ar fi schimbarea locuintei, inceputul sau sfarsitul unei relatii, crearea unui spatiu de lucru acasa si a unui stil de viata personal.

Jane Butler-Biggs este artist, a lucrat ca professor si consultant Feng Shui timp de zece ani. Feng Shui in 10 lectii simple este completat cu grafice, diagrame si ilustratii care ne ajuta sa stabilim mai usor energia cu un spatiu.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri