Ce profesiune vi se potriveste? Care este traseul profesional al fiecarei zodii? Cum reusiti sa fiti convingator la interviu?
Puneti stelele sa munceasca in locul vostru!

"Astroghid de birou" este o incursiune pretioasa in personalitatea celor care joaca un rol in cariera dumneavoastra, din toate unghiurile de vedere, prin toate fatetele existentei, de la orice slabiciune pana la cea mai subtila abilitate.

Este seful dumneavoastra Scorpion? Atunci aveti nevoie de mult fler. Sef, coleg sau subaltern, zodia spune mereu mai mult decat orice confidenta.

Ce profesiune vi se potriveste? Care este traseul profesional al fiecarei zodii? Cum reusiti sa fiti convingator la interviu? Cum stiti daca merita sa il angajati? Cum puteti castiga increderea sefilor? Cum va cuceriti colegii? Cum convingeti subalternii? Impartit in douasprezece tipuri fundamentale, "Astroghid de birou" descrie zodiile in toate ipostazele posibile.

Autor: Susanne Reinecke

Colectia: Bonton

Editura: Nemira
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri