Scoala de Vara Diverta isi deschide larg portile pentru sute de copii in Plaza Romania din Bucuresti.
Cea mai frumoasa vacanta este cea care ramane in sufletul unui copil. Este cea in care copiii isi gasesc preocupari pline de profunzime. Diverta, Fundatia RTC si Asociatia InfoSPEED invita totii copii de la varsta prescolara si pana la 14 ani pe perioada a 3 luni de vacanta intre 16 iunie - 12 septembrie, de luni pana vineri la Diverta Plaza Romania de la 11.00 -17.00, la Scoala de Vara, ca sa se distreze inteligent, sa-si dezvolte si sa-si descopere limitele in invatare si citire pentru a le depasi prin joc, interactivitate, improvizatie si utilizand noile tehnologii didactice de invatare si citire rapida.

Fundatia RTC si Asociatia InfoSPEED lanseaza un parteneriat cu Diverta ce contureaza un viitor minunat pentru copii: Scoala de Vara Diverta isi deschide larg portile pentru sute de copii in Plaza Romania din Bucuresti. Parteneriatul pune in valoare conceptul generos al atelierelor de lectura care urmaresc apropierea de carte ca alternativa culturala valoroasa de petrecere a timpului liber prin metode neconventionale precum improvizatia si jocul, si expertiza in formarea abilitatilor pe viata in domeniul invatarii oferite de cei mai buni experti nationali ce folosesc tehnologii didactice inovative patentate.

Copiii vor invata pentru prima oara sa citeasca repede cu ajutorul aparatului de citire rapida- un aparat unic in lume, o inventie premiata international (medalie de argint Salonul de Inventica Geneva si medalia de aur Salonul National de Inventica) cu rezultate remarcabile. Copiii isi vor forma o abilitate fundamentala pe viata: invatarea invatarii. Vom invata cum se invata si cum se citeste rapid. Vom descoperi si vom dezvolta creativitatea ca abilitate naturala a fiecarui copil.

Copiii vor interactiona intre ei si cu moderatorii, vor comenta si vor discuta pe marginea povestilor si a personajelor din cele mai captivante povestiri in ateliere de lectura, improvizatie si dialog. Vor avea loc demonstratii si sedinte rapide de invatare, testari psiho-metrice; evaluari personale; consiliere in invatare si citire si vor fi acordate numeroase premii din partea Diverta si Asociatiei InfoSPEED.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri