Sex And The City a reusit sa devina hit-ul verii, clasandu-se pe locul 1 in Box Office-ul din Statele Unite inca din prima saptamana de lansare. Coloana sonora nu este nici ea mai prejos.
Sex And The City a reusit sa devina hit-ul verii, clasandu-se pe locul 1 in Box Office-ul din Statele Unite inca din prima saptamana de lansare. Coloana sonora nu este nici ea mai prejos. Proaspat lansat, soundtrack-ul se afla in aceasta saptamana pe locul 2 in topul american, iar in Marea Britanie acesta se situeaza pe locul 3 si este in continua urcare.

Albumul care este disponibil si in Romania, contine piese ale unor artisti binecunoscuti precum Fergie (Labels or Love), Duffy (Mercy), Joss Stone (How Can You Mend A Broken Heart) sau Jennifer Hudson (All Dressed In Love) si reuseste sa adune laolalta piese care impreuna sintetizeaza esenta filmului: New York, femei, moda, dragoste.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri