Castiga invitatii filmul Desigur... Poate ca... (Definetely, Maybe)

12:04, 18 Aprilie 2008 publicat în Entertainment

Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii.
Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Desigur... Poate ca... (Definetely, Maybe).

Scurta prezentare a filmului Desigur... Poate ca... (Definetely, Maybe):

Will Hayes este in pragul divortului cand fiica sa de zece ani, Maya, incepe sa se intrebe in legatura cu trecutul lui amoros. Will, care s-a mutat in New York cu mult timp in urma pentru a evolua in cariera politica, ii ofera Mayei o versiune romantata a propriului trecut.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.

Detalii concurs


Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 21 aprilie sa ne spui de ce ti-ai dori sa mergi la filmul Stapanii strazii (Street Kings). Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 25 aprilie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 28 aprilie – 1 mai 2008.

Pentru rezervari la Cinema Pro poti accesa acest link.

Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt: Raluca Uluiteanu, Mincu Cornelia si Cristina Gretcu. Acestea pot merge la film in perioada 21-24 aprilie 2008, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri