Sarah Dunant este autoarea bestsellerurilor In compania curtezanei (aparuta in treizeci de tari) si Nasterea lui Venus (tradusa in douazeci si sapte de limbi, in curs de ecranizare)
Sarah Dunant este autoarea bestsellerurilor In compania curtezanei (aparuta in treizeci de tari) si Nasterea lui Venus (tradusa in douazeci si sapte de limbi)

O casa somptuoasa, in stil victorian, intr-unul din cartierele elegante ale Londrei. O femeie proaspat traumatizata de o despartire dureroasa, incercand sa-si refaca existenta. O serie de intamplari stranii ce se petrec mai ales noaptea, numai intr-o anumita aripa a casei. Un criminal in serie, inarmat cu un ciocan, ce bantuie imprejurimile. Elizabeth Skorvecky se izoleaza complet de lume, refugiindu-se in muzica si in traducerea unui thriller despre lumea interlopa din Cehia. Banuindu-se mai intai de episoade psihotice, apoi temandu-se de prezenta unui spirit malefic in casa, Elizabeth va descoperi ca pe urmele sale se afla un agresor periculos. Jocul pe care-l initiaza pentru a-l ademeni pe acesta in capcana devine diabolic si totul se transforma intr-o lupta morbida, din ce in ce mai sangeroasa, pe viata si pe moarte, de-a lungul careia victima se converteste in calau, iar calaul in victima.

Un roman tulburator, plin de un erotism sumbru si de rasturnari spectaculoase de situatie, explorand relatia dintre atractie si repulsie, placere si teroare si dezvaluind semnificatiile profunde ale violentei si fragilitatea psihicului uman.

"Sarah Dunant are o maiestrie literara uluitoare." (The Financial Times)

"Un roman terifiant, plin de tensiune, care-ti va ingheta sangele in vine." (The Times)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri