15 Februarie 2012 publicat în Entertainment 23 share-uri

Julio Jose Iglesias De La Cueva, cunoscut lumii intregi ca Julio Iglesias, s-a nascut in Madrid pe 23 septembrie 1943. Fulminanta cariera muzicala a artistului a inceput in spital, cand a primit o chitara de la medicul care il ingrijea.

In urma cu cateva luni, vestea retragerii marelui artist intrista fanii romani. Dar iata, dupa indelungi discutii si negocieri, Julio Iglesias a acceptat sa includa si Bucurestiul in turneul sau denumit 2012 World Tour, turneu ce poate fi ultimul pentru Julio Iglesias. Astfel, fanii din Romania dar si din tarile vecine au ocazia sa il asculte live pe 30 iunie la Zone Arena de la ora 20.00, in cadrul unui spectacol grandios.

Julio Iglesias va sustine un concert grandios in Bucuresti, la Zone Arena

Julio Jose Iglesias De La Cueva, cunoscut lumii intregi ca Julio Iglesias s-a nascut in Madrid pe 23 septembrie 1943. Daca in 1960, Julio Iglesias studia dreptul si juca fotbal pentru Real Madrid, trei ani mai tarziu, cele doua posibile cariere creionate, au devenit imposibile datorita unui accident de masina in urma caruia a ramas paralizat pentru o lunga perioada de timp.

Fulminanta cariera muzicala a artistului a inceput in spital, cand a primit o chitara de la medicul care il ingrijea. Cu ajutorul muzicii si al familiei, Julio Iglesias reuseste sa se recupereze fizic, iar in 1968 castiga Benidorm International Song Festival cu melodia La vida sigue igual, melodie ce mai tarziu va fi folosita in filmul cu acelasi nume, bazat pe povestea vietii artistului. Dupa ce in 1970 reprezinta Spania la Eurovision, unde castiga locul patru, cariera lui Julio Iglesias explodeaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale!

In cei peste 40 de ani de cariera, Julio Iglesias a reusit sa vanda peste 300 milioane de discuri in intreaga lume, inregistrate in peste 14 limbi. Conform topului realizat de Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se afla in topul celor mai vanduti 15 artisti din istorie.

Palmaresul marelui artist include numeroase albume rasplatite cu discuri de platina si aur, precum si numeroase distinctii uneori unice in lume: in 1988 primeste un premiu Grammy pentru Best Performance of a Latin Pop Artist in 1987 pentru albumul Un Hombre Solo, in 1992 primeste titlul Universal Spaniard in Florida, iar cei din Galicia il numesc Jacobeo 93 Cultural Ambassador, in ianuarie 2008, dupa turneul din Africa de Sud, Sony BMG il rasplateste pe artist cu discul de platina pentru vanzari de peste un milion de exemplare ale albumului Romantic Classics.

Pe 16 decembrie 2011, Julio Iglesias a primit doua premii istorice de la Sony Music: Best selling Latin Artist in History (cu peste 300 milioane de albume vandute) si Best selling artist in Spain (23 milioane albume). Ambele premii i-au fost inmanate artistului in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Institutul Cervantes din Madrid, de catre Rafael Nadal!

Pe 30 iunie la Zone Arena, Julio Igesias va incanta si delecta fanii romani cu melodii celebre in toata lumea precum: Baila Morena, Guantanamera, La Carretara si multe altele.

Preturile biletelor pentru concertul din 30 iunie sunt urmatoarele:

- 900 lei - categoria VIP - loc in primele 3 randuri + acces la zona de catering
-600 lei - categoria Diamond
-425 lei - categoria Platinum
-300 lei - categoria Golden
-150 lei - Gazon A fara loc
-100 lei - Gazon B fara loc

Pentru toti cei ce isi doresc sa il asculte live pe Julio Iglesias, biletele se gasesc din data de 15 februarie in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile si chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri