Teatru la Cinema: Stand-up cu Cosmin Bighei

12:10, 19 Octombrie 2018 publicat în Cultura

Stagiunea de spectacole pentru adolescenți și adulți de la Teatru la Cinema se deschide cu spectacolul 'Stand-up cu Cosmin Bighei'.

 Vineri, 19 octombrie, de la ora 20:00, Teatru la Cinema deschide oficial stagiunea de spectacole pentru adolescenți și adulți, cu spectacolul “Stand-up cu Cosmin Bighei”.
Cunoscut publicului larg pentru participările sale la emisiunile iUmor și Românii au talent, Cosmin Bighei este unul dintre comedianții aflați în plină ascensiune în acest moment. Cu un nume parcă predestinat pentru comedie, Cosmin Bighei invită spectatorii la o călătorie printre stereotipurile ce împânzesc universul urban. Un drum pavat cu auto-ironie şi umor inteligent ce duce oriunde şi nicăieri.

Spectacolele pentru adulți de la Teatru la Cinema vor avea loc în fiecare zi de vineri, de la ora 20:00, reprezentațiile fiind susținute în cinematografele principalelor centre comerciale din capitală.

Citeste si:
Nu te mai regăsești în relația de cuplu? Iată ce ai de făcut!
Nu te mai regăsești în...

“Spectacolele pe care le propunem publicului matur la Teatru la Cinema aurolul de a destresa și bine-dispune spectatorii după o săptămână grea la birou. Fie că vorbim de numere de stand-up, spectacole de magie sau comedii, toate au fost alese special pentru o ieșire distractivă cu gașca de prieteni sau grupul de colegi, într-o seară de vineri, într-o locație unde nu ai stresul parcării sau al traficului infernal din centrul capitalei” a declarat Mihai Penișoară, fondatorul proiectului Teatru la Cinema, un concept inedit care aduce teatrul în spațiul neconvențional al cinematografelor din principalele centre comerciale din București, Buzău, Focșani, Pitești și Ploiești. 

Mai multe informații, bilete și programul următoarelor spectacole dedicate adulților găsiți pe www.teatrulacinema.ro.

Citeste si:
7 acțiuni concrete pentru salvarea mediului
7 acțiuni concrete pentru...

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri