23 August 2018 publicat în Cultura 5 share-uri

Oricât de mult prețuim timpul și știm că este irecuperabil, de foarte multe ori uităm acestea și nu prețuim clipa așa cum ar trebui.

Pentru că nu ne vom mai întâlni cu momentul respectiv, dar și pentru că trebuie să facem lucruri memorabile, care să ne inunde de energie și fericire, poate că ar trebui să renunțăm la orele în șir petrecute pe rețelele sociale și activitățile neproductive.

Desigur, este de la sine înțeles că avem nevoie de destindere și de aceste activități pentru a ne informa, dar și pentru a ne satisface nevoia socială de a fi prezenți. Totuși, o bună parte din timpul nostru liber o putem dedica nouă pentru a trăi în echilibru și armonie, pentru a fi fericiți și pentru a ne simți împliniți făcând lucruri benefice. Despre toate acestea și despre idei prin care să îți petreci timpul în mod productiv vom vorbi în cele de mai jos.

Cum să nu pierzi niciodată timpul: Citește!

Începe să rezervi cel puțin o oră pe zi citind lecturi care să te motiveze și să îți ofere noi perspective. Despre beneficiile cititului, indiferent de vârstă, nu are rost să le repetăm pentru că sunt deja binecunoscute, însă trebuie să știi că este unul dintre cele mai simple și fără efort activități, dar care îți va aduce un plus de creativitate, motivație, cultură și cunoștință. Un sfat ar fi să porți întotdeauna în geantă o carte și atunci când te afli într-o pauză la birou, la metrou sau îți savurezi singură cafeaua dimineața să citești și astfel să transformi din timpi pierduți, în timpi utili. Alege titlurile care te inspiră de pe librăria online libris.ro!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

 
Relaxează-te! Pentru că încă a mai rămas ceva timp din vara aceasta în care ne putem bucura de soare, mare, nisip, căldură și distracție și pentru că dintre cele mai plăcute amintiri se nasc din acțiunile spontane, convinge gașca de prieteni să plecați la mare, fără a face planuri înainte. Extazul momentului și faptul că vei fi împreună cu oameni dragi vor face momente de neprețuit. În schimb, nu îți uita costumul de baie și alege un model care să te cucerească de pe sevensins.ro!


 

Cum să nu pierzi niciodată timpul: Distrează-te!

Poate părea dificil să ai parte de distracție zilnic, însă îți va fi ceva mai ușor dacă faci activități care să te destindă și să îți ofere un plus de energie. Cel mai bun sfat pentru tine: mergi la cursurile de dans ale școlii de dans Arthur Murray! Poți învăța stiluri de dans despre care nu ai fi crezut că le poți pune în practică și este foarte probabil să îți descoperi o nouă pasiune! Îți poți face programul după bunul plac, astfel că timpul tău liber va fi o petrecere continuă!

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând


 
Cum să nu pierzi niciodată timpul: Înconjoară-te de cei dragi!

Fără doar și poate, oamenii sunt ființe sociale care trebuie să comunice în permanență și să se înconjoare de cei dragi. Acestea fiind spuse, invită-ți părinții în oraș și acordă-le din timpul tău, oricât de încărcată ar fi agenda de lucru. Faptul că te văd, că ești în prezența lor și că îți faci timp pentru ei le va produce o bucurie cum nici nu ai fi crezut.  Alege un loc în care să vă simțiți confortabil și să dialogați în liniște, iar recomandarea în cazul acesta este resturantul Hanu lui Manuc.


 
Cum să nu pierzi niciodată timpul: Învață!

Ce-ar fi să ai parte de un atelier privat de macarons? Dacă ești un împătimit al dulciurilor sau un pasionat al gastronomiei, atunci trebuie să știi cum să concepi unul dintre cele mai sofisticate deserturi ale bucătăriei franțuzești. Apelează la cei de la complice.ro pentru a avea parte de această experiență, iar ei se vor ocupa de absolut toate detaliile și tu doar va trebui să îmbraci șorțul de bucătărie!

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Foto homepage: Pexels/ Rawpixel.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri