22 Decembrie 2017 publicat în Cultura 12 share-uri

Craciunul poate fi considerat cea mai frumoasa perioada a anului. Este un moment dedicat iubirii. Acestea sunt cele mai frumoase mesaje de Craciun pe care sa le trimiti oamenilor din viata ta pe care ii iubesti.

1. Lasa-l pe Dumnezeu in Sufletul Tau! Craciunul inseamna LUMINA, Craciunul inseamna SPERANTA, Craciunul inseamna RUGACIUNE! Deschide-ti inima si lasa-l pe Dumnezeu in sufletul tau! Deschide-ti inima si lasa binele sa te patrunda pana in adancul fiintei tale. Deschide-ti inima pentru oameni si pentru FERICIRE! Craciun Fericit!

2. Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite! La Multi Ani!

3. Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc s-avesi in toate, La Multi Ani cu sanatate si fericire!

Foto: Pexels

4. In fiecare Craciun sa ne amintim ce inseamna compasiunea, iertarea si rabdarea. Toate acestea ne vor aduce linistea sufleteasca de care avem nevoie si ne vor ajuta sa devenim persoane mai intelegatoare care pot schimba in bine vietile celor apropiati. Sarbatori fericite!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

5. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! Brad inalt sa ai in casa, cozonac proaspat pe masa, sa auzi colinde-afara, si sa ninga... pan' la vara! Craciun fericit!

6. Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

7. Asemenea bradului de Craciun impodobit cu luminite, viata sa-ti fie plina de culori vesele. Craciun fericit!

Foto: Pexels

8. Iti ofer toata iubirea mea de Craciun si nu am nevoie sa imi oferi niciun cadou, deoarece fericirea pe care o simt cand sunt cu tine, este cel mai frumos dintre toate. Sarbatori fericite!

9. Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Foto homepage: Shutterstock/ Inara Prusakova

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri