22 Decembrie 2017 publicat în Cultura 12 share-uri

Craciunul poate fi considerat cea mai frumoasa perioada a anului. Este un moment dedicat iubirii. Acestea sunt cele mai frumoase mesaje de Craciun pe care sa le trimiti oamenilor din viata ta pe care ii iubesti.

Cele mai frumoase mesaje si urari de Craciun

10. 'Mos Craciun cel drag si bun' EXISTA! Sa iti aduca cele mai frumoase daruri, sa iti indeplineasca visele si sa transforme in clipe magice, Craciunul alaturi de toti cei dragi! Sa nu uiti nicio clipa ca el te iubeste si ca isi trimite spiridusii sai ascultatori ca sa iti indeplineasca cele mai tainice dorinte.

11. Uneori fericirea ta este sursa zambetului, dar alte ori zambetul tau poate sa fie sursa bucuriei! Pace si bucurie de Craciun! Lasa toate zambetele din lume sa iti cuprinda sufletul!

12. In noaptea Sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile! Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Sarbatori fericite!

Foto: Pexles

13. Cu siguranta nu voi uita prea curand clipele pe care le vom petrece impreuna de Craciun. Alaturi de tine voi privi altfel aceasta sarbatoare: luminitele bradului imi vor incalzi sufletul, colindele imi vor umple inima de fericire iar imbratisarea ta ma va face sa realizez cat de mult ma bucur ca existi. Craciun fericit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

14. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

15. Aceasta este o noapte speciala in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost candva! Uita grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun asa cum o faceai in copilarie! Craciun fericit!

16. E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Foto: Pexels/ Gary Spears

17. Craciun fericit dragul meu! Alaturi de tine viata mea e plina de zambete, bucurie, magie si incredere si asa imi doresc sa fie si in aceste zile minunate!

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

18. ”Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.”

19. Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa, cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin.

20. Craciunul este un moment ales, cand trebuie sa ne amintim ca putem fi mai buni si mai intelepti! Daruieste si vei primi in schimb inzecit! Zambeste astazi, iar Viata iti va zambi! Bucura-te din toata inima de familia ta, de copiii tai, de prietenii tai si de tot ce ai! Bucura-te de toata foarta interioara pe care stii ca o ascunzi in Suflet! Craciun Fericit!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri