Venetia inceput de secol XVIII. Splendoarea si decadenta, intrigi si cautari, pasiuni si amintiri, adevaruri spuse doar pe jumatate si minciuni care ruineaza vieti.
Venetia inceput de secol XVIII. Splendoarea si decadenta, intrigi si cautari, pasiuni si amintiri, adevaruri spuse doar pe jumatate si minciuni care ruineaza vieti. Venetia era un oras incandescent, exotic, cu oameni instariti si mari iubitori de arta si frumos, iar Ospedale della Pieta - un orfelinat care gazduia copii nedoriti sau abandonati si scoala de musica, locul unde Antonio Vivaldi si-a compus majoritatea operelor.

Anna Maria Violonista, este o tanara in varsta de 14 ani, numele fiindu-i dat dupa instrumentul la care se pricepea cel mai bine sa cante. Divinitatea ii daduse un har aparte, devenind in scurt timp preferata maestrului, dedicandu-i 30 dintre compozitiile sale. Inca de mica a fost aleasa in „figlie di coro“, grupul elitelor indrumat de Maestru, poreclit Preotul Rosu dupa culoarea parului. Fecioarele cantau doar la adapostul orfelinatul, ferite de privirile curiosilor de zidurile groase ale Pieta. Desi a fost abandonata de copila la Ospedale della Pieta - Anna este ferm hotarata sa afle cine este si de unde se trage, viseaza sa-si cunoasca mama care a adus-o pe lume. Nu are decat un singur ajutor care stie ca nu o va abandona niciodata: muzica si Maestrul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Autor: Barbara Quick

Carte aparuta la editura RAO si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri