30 Iulie 2007 publicat în Consiliere 4 share-uri

Nu m-am asteptat sa-mi raspundeti la mesaj. Am fost foarte surprinsa. Nu credeam ca ma luati in seama. Va multumesc mult!
Buna ziua! Nu m-am asteptat sa-mi raspundeti la mesaj. Am fost foarte surprinsa. Nu credeam ca ma luati in seama. Va multumesc mult! La propunerea dvs. de a incerca saptamana aceasta (doua zile la rand) sa ma gandesc intr-un anumit interval (17.00-18.00) la cele rele petrecute intre mine si fostul sot, nu am reusit! Deloc! Va amintesc, daca e nevoie, relatia noastra s-a destramat in urma unor aventuri extraconjugale (el primul, continuand si azi relatia cu acea femeie, si eu apoi, insa pentru foarte scurt timp, renuntand ulterior). Pot sa va spun ca uneori ma gandesc la "ea", mai ales ca am avut neplacerea sa o cunosc. Simt ca m-a calcat in picioare si asta nu-mi da pace, simt ca-mi rade in nas, ca mi l-a spulberat asa cum mi-a dat de inteles chiar. Dar cine se putea gandi ca fostul meu sot poate fi atat de naiv sa-i cada in cursa?! Mai ales ca avea si o functie publica la care a fost nevoit sa renunte in urma acestei situatii compromitatoare pentru el?! Ce a castigat? Mai mult a pierdut... a pierdut familie, serviciu, nume! Curios este ca nu realizeaza, parca nu-i pasa, este inconstient! Cum e posibil sa-ti pui in joc numele si demnitatea? Putea sa fie o aventura si atat, dar el a continuat! Eu i-am cerut iertare, insa nu a contat. El a avut un scop bine definit... cu ea. Sa scape de mine si sa fie cu ea!! Greseala in care am cazut eu "i-a picat" tocmai bine, asa incat iertarile si lamentarile mele nu-si mai aveau rostul. Eu am recunoscut greseala mea si am vrut sa dam o noua sansa casniciei noastre, insa el a fost hotarat sa continue alaturi de ea! Dar exista o dreptate divina! Mai devreme sau mai tarziu ceva se va intampla! EA nu-si poate intemeia fericirea pe nefericirea si lacrimile altei femei!! Dumnezeu nu va ingadui, sunt convinsa! De ce nu am putut sa ma gandesc in acel interval la cele rele, va intreb eu pe dvs, oare pentru ca inca il mai iubesc? (recunosc ca in mare parte l-am iertat) Si daca puteti sa-mi mai raspundeti si la cele scrise mai sus, parerea dvs... cum vedeti situatia? Va multumesc mult! Sa aveti parte numai de bucurii sufletesti! Cu bine! RASPUNS : Ce nevoie mai avem de o alta persoana care sa ne faca rau daca noi suntem asa de buni in a ne face rau singuri? Ce anume s-ar intampla daca ai incerca, Maria, sa te privesti cu iubire ? Vei lua recomandarea in serios si miercurea aceasta si joi de la 18 la 19 te vei gandi la toate scenariile dramatice ale mintii tale, te vei concentra in a-ti spune toate lucrurile rele ce-ti vin in cap. Nu ai voie de la 18 la 19 sa te gandesti la ceva bun! De fiecare data cand iti vine un gand rau reprogrameaza-l pentru acest interval! Pune ceasul sa sune si stai cu el in fata ca sa acoperi acest interval pana cele 60 de minute ale sale! Ai la dispozitie acest exercitiu dupa care revii. Daca nu-l faci nu mai revii cu mesaje! Psiholog Luminita Badita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri