De cateva zile am avut o relatie intima cu o persoana mai in varsta decat mine,mai precis, de 62 de ani si pur si simplu m-am simtit in al 9-lea cer!
Buna ziua! Ma numesc Vlad si am 23 de ani.Nu stiu daca raspundeti si persoanelor de sex masculin,dar am si eu o problema...de cateva zile am avut o relatie intima cu o persoana mai in varsta decat mine,mai precis, de 62 de ani si pur si simplu m-am simtit in al 9-lea cer! Ma simteam protejat in bratele dansei,si tot ce poate deranja pe cineva la o femeie in varsta,pe mine m-a atras! Din acea zi, nu ma mai atrage nici prietena mea, nici o alta tanara..toata ziua imi sta capul la "bunicute". Sincer, nici nu stiu daca e o problema.Dar as vrea totusi un sfat de la un profesionist. In speranta ca ma veti ajuta cu aceasta problema, va multumesc anticipat! Cu stima, Vlad Raspuns: Vlad eu nu am probleme cu varsta partenerilor, fiecare isi traieste viata cum doreste! Eu am probleme cu fixatia ta! Si pentru acest lucru, te rog si insist sa vezi personal un psiholog! Psiholog Luminita Badita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri