Subconstientul este partea nevazuta a personalitatii noastre. Subconstientul este precum o banca imensa de memorii si capacitatea sa este nelimitata. Invata sa te auto-psihanalizezi!

Prea putini dintre noi stiu ca ceea ce este ascuns in subconstient, ne dicteaza felul de a fi, de a actiona in diverse situatii. Datele stocate in subconstient sunt adesea invizibile, pentru ca nu stim sa le observam constient si sa le scoatem "la lumina". Aceste date subconstiente sunt ascunse in fiecare decizie pe care o luam pas cu pas – de exemplu ce culori preferam, sau cum ne place sa ne prindem parul, daca alergam dupa autobuz sau nu, etc.

Putem sa decodificam subconstientul, aducand in constient date esentiale despre noi, descifrand metafore ale vietii noastre. Aducand in Constient date pe care le foloseste Subconstientul pentru a ne ghida existenta, ne cunoastem mai bine si in acelasi timp, putem sa luam decizii constiente de a schimba patternuri (sabloane) de gandire daunatoare relatiilor sau succesului nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

De exemplu, daca iti dai seama constient ca esti o fire retrasa, ca fara sa iti dai seama, ghidata de subconstient, te feresti de oameni noi si ca acest lucru poate, iti aduce deservicii la nivel social, poti schimba aceasta perspectiva a mintii! Sigur, ajutorul unui psihoterapeut este intotdeauna cea mai buna solutie.


Foto: Shutterstock.com, padure; carte, carte deschisa

Foto homepage: Shutterstock.com; minte, subconstient

Dar constientizarea imaginilor si memoriilor subconstiente care ne definesc personalitatea, poate fi un joc foarte placut si revelator! Un prim pas spre a afla mai multe despre noi insine!

Iata cum poti sa te auto-psihanalizezi!

Imagineaza-ti ca:

1. Te plimbi printr-o padure intunecoasa si deasa, dar nu esti singura! Cine mai e cu tine?

2. In padure vezi un animal? Ce animal este? Cum reactionezi?

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

3. Cu cat inaintezi mai mult, ajungi intr-un luminis unde se afla casa visurilor tale. Este o casa mare sau mica?

4. Are gard imprejur?

5. Cand intri in casa, vezi o masa. Ce se afla pe si in jurul ei?

6. Iesi pe usa din spate si gasesti o cupa in iarba. Din ce este facuta cupa?

7. Ce faci cu acea cupa?

8. La capatul acestei proprietati se afla o apa. Ce fel de apa este?

9. Trebuie sa o treci. Cum faci?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri