Tatal meu a suferit un accident vascular cerebral si acum vrea sa ne spuna ceva si noi nu intelegem si se supara foarte tare!

....Buna ziua!Am si eu o problema,tatal meu a suferit un accident vascular cerebral si acum vrea sa ne spuna ceva si noi nu intelegem si se supara foarte tare!Am incercat cu niste litere mai mari din carton ,dar tot nu reuseste,este paralizat pe dreapta ,cum credeti ca e mai bine sa procedam ,sa nu se mai supere atat!Da din cap cand este da ori nu,cum sa facem ,poate ne indrumati Dvs., noi nu avem nicio idee acum!M ultumesc anticipat! Carmen

Draga Carmen,

Efectele in planul psihic ale AVC sunt: apatie / nervozitate, impulsivitate, depresie, refuzul comunicarii etc. Medicul neurolog recomanda de obicei si un tratament psihiatric pentru contracararea acestor efecte si solicita logopedul in reinvatarea scris-cititului. Logopedul este in masura sa va indrume maniera de comnicare, toul depinzand de suprafata afectata, tipul de accident vascular, durata si antecedentele heredocolaterale.

Kudika Tarot

Cu drag,
Psiholog Mirela Zivari

www.terapiam.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri