Uneori pisica se comporta ciudat. Isi pune jucariile in mancare, prefera apa de la toaleta, se spala imediat dupa ce i-ai facut si tu baita etc. Afla raspunsuri la intrebari ciudate!

Exista mai multe explicatii. Poate fi considerat un mod de a isi arata recunostinta pentru faptul ca tu o hranesti si ai grija de ea. O alta explicatie este ca pisica isi aduce prada acasa, unde o poate manca in siguranta sau se poate juca cu ea in liniste. Notiunile de viata si moarte, moralitate etc. sunt necunoscute pisicii, asa ca nu va intelege de ce o certi. Oricat de domesticita ar fi, instinctul animal isi face simtita prezenta uneori.

Imagine: Tambako

8. De ce se joaca pisicuta cu prada?

Pisicile sunt atrase de miscare. Daca are chef de joaca sau de atac, va rememora momentul atacului jucandu-se cu prada.

9. De ce isi pune jucariile in mancare?

Zona unde mananca pisica este zona ei. Acolo nimeni nu mai face altceva, asa ca zona ii apartine si este si sigura, iar pisica isi va aduce acolo toate lucrurile care ii apartin.

10. De ce se rostogoleste pe spate pisica?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

Uneori pisicile vor sa isi arate increderea in tine, si se pun pe spate pentru a te lasa sa le mangai pe burtica. Alteori, are pur si simplu chef de joaca. Daca pisicuta este in calduri, atunci rostogolitul pe spate face parte din preludiu.

Imagine: *yasuhiro

11. De ce dau pisicile cu labuta pe geam?

Ele doar verifica sa vada daca exista cu adevarat o bariera sau nu.

12. De ce vor pisicile sa bea apa de la robinet?

Pisicutei tale ii plac hrana si apa proaspata, iar apa in miscare ii da certitudinea ca apa aceea este buna. Asa ca va prefera oricand sa bea apa direct de la robinet sau de la baie decat din castronel.

Imagine: recubejim

13. De ce se spala atat de des pisicile?

In primul rand este vorba despre igiena. In al doilea rand, pisicile se spala atunci cand se simt rusinate sau amenintate. De exemplu daca a facut vreo prostie si a alunecat sau s-a lovit, se apuca si se spala nonsalant, de parca asta era scopul lor.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

14. De ce are pisica nevoie de atentie fix cand vorbesti la telefon?

Vazand ca vorbesti si nu ai un interlocutor, pisica va presupune ca vorbesti cu ea, asa ca iti va raspunde.

15. De ce nu mananca pisicuta direct din bol?

Pisicuta nu suporta sa ii fie atinse mustatile, asa ca daca bolul este prea ingust sau prea adanc, va gasi o varianta mai comoda de a isi lua masa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri