In functie de modul de instalare, putem opta intre chiuvete incorporabile pe blat (incasso), cu montare sub blat (sottotop) sau cu montare la nivelul blatului ( filo-top).

Important in alegerea chiuvetei de inox:
- calitatea inoxului (inox alimentar). In acest sens, Franke are meritul de a fi creat o vasta cultura si experienta in domeniul prelucrarii otelului inoxidabil 18/10 si de a realiza produse de calitate extrem de functionale;
- grosimea materialului;
- dimensiunile cuvelor;
- antifonarea cuvelor (existenta unui strat de protectie fonoabsorbant pe partea de dedesubt a cuvei).

Fragranite

Denumirea “fragranite” aminteste de materialul de exceptie utilizat in confectionarea chiuvetei si culoarea fina, usor de asortat cu diverse nuante de mobilier. Chiuveta este alcatuita din granule de granit, ce ii confera chiuvetei durabilitate si rezistenta la socuri mecanice si termice, cat si rezistenta la solventi, pete si zgarieturi.

Accesorii utile

Pe langa accesoriile clasice precum blatul, vasul perforat sau cosul pentru vesela, foarte util este tocatorul de resturi vegetale care este indispensabil oricarei bucatarii moderne. Resturile vegetale din chiuveta sunt eliminate cu minimum de efort, iar mirosurile neplacute sunt tinute departe de bucatarie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Cosul de gunoi nu mai este incarcat cu resturi vegetale, acestea sunt evacuate prin scurgerea chiuvetei, dupa ce au fost tocate marunt si transformate intr-o pasta. Utilizarea tocatorului este extrem de simpla, rapida si eficienta.


Aceste sfaturi sunt oferite de specialistii
Franke - lider pe piata electroasnicelor incorporabile din Romania.

Franke Romania, parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis din Elvetia, activeaza pe piata locala din 1998, oferind linii complete de electrocasnice incorporabile, intr-o gama variata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri