Avand calitati antidepresive, purificatoare, care reduc tensiunea, se recomanda folosirea turcoazului in dormitor, ajutand la un somn linistit. Daca doriti ca peretii din dormitor sa fie turcoaz, aveti grija ca nuanta aleasa sa fie odihnitoare. Puteti alege o cuvertura sau o lenjerie de pat si draperii turcoaz.

Extrem de elegant, poate domina o culoare sau o poate intensifica. Pentru o amenajare excentrica, mergeti pe un contrast turcoaz-roz, turcoaz-violet sau turcoaz-portocaliu, in vreme ce, pentru cei mai putin indrazneti, dar care isi doresc o locuinta in tendinte, puteti alatura turcoazul unei culori precum cafeniu, verde, albastru, alb, crem sau griuri inchise. In general, intr-o incapere vor exista trei culori, respectand regula proportiilor. Intrucat tendintele sunt schimbatoare, iar acest lucru atrage dupa sine si un anumit buget, puteti alege elementele principale intr-o culoare neutra, completand decorul cu accesorii turcoaz, aceasta metoda fiind cea mai permisiva si mai putin costisitoare.

Asadar, alegeti un covor cu nuante de turcoaz, draperii cu modele florale, tablouri, veioze sau alte decoratiuni. Fotoliile sau canapeaua pot fi imbracate cu o husa, pled sau perne decorative cu diverse motive turcoaz, picioarele scaunelor de la bucatarie vopsite in aceasta culoare, in vreme ce un candelabru din cristale turcoaz va reda o atmosfera opulenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

O alta sugestie ar fi decorarea unui perete cu un tapet cu modele turcoaz, transformandu-l in punct focal. Adeptii stilului minimalist isi pot insufleti locuinta prin intermediul accesoriilor decorative, combinand turcoazul cu roz, violet sau albastru electric. Nu in ultimul rand, nu trebuie uitate baile; acestea pot fi decorate cu mozaicuri bazate pe nuante de turcoaz, verde si albastru, rezultatul fiind unul exceptional si sofisticat, in acelasi timp.

Un articol de Ana Marin

Foto interior 1: Loui Loui Summers Eve - House Couturier

Foto 2: Posh Living, LLC


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri